MNB
MNB - 2

Hírek

Elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a Szombathelyi Haladás

2021. január 06., 14:58

A zöld-fehérek három edzőmeccset játszanak a Gyirmót elleni bajnoki rajtig. Mátyus János vezetőedző két poszton erősítené meg a játékoskeretet.

 

Elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a Szombathelyi Haladás

Hideg, ködös időben kezdte meg a felkészülést a tavaszi szezonra a Szombathelyi Haladás NB II-es labdarúgó csapata. A zöld-fehérek a hatodik helyen telelnek a másodosztályban, a rövid pihenő után három és fél hetük van az első, Gyirmót elleni hazai bajnoki meccsig.

Németh Márió - labdarúgó, Szombathelyi Haladás
“Ez most egy elég rövid felkészülés lesz, de ha játékos szempontból nézem, ez jó, hiszen nem kell annyit futni labda nélkül. Készülünk a Gyirmót elleni mérkőzésre és nagyon remélem, hogy a sérülések és a vírus el fog minket kerülni. Nagyon szép tavasz elé nézhetünk, ha egy kis szerencsénk van.”

A Haladás januári programjában napi két edzés és három felkészülési mérkőzés szerepel a bajnoki rajtig. A csapat keretében történtek változások, Tóth Barna távozott a klubtól. Mátyus János vezetőedző két poszton szeretne erősíteni és vannak is kiszemeltjei.

Mátyus János - vezetőedző, Szombathelyi Haladás
“Mindig a center pozíció a legkeresettebb. Bár volt egy remek teljesítményt nyújtó játékosunk ezen a poszton Medgyes személyében, aki kiemelkedően játszott. Ő nem kimondottan center, de ott is fog játszani és mellé szeretnénk egy hasonló típusú játékost igazolni. Illetve nekem mindig vesszőparipám, hogy a hátsó szekciót mindig meg kell erősíteni.”

A Haladás a Király SE, a Siófok és a Puskás Akadémia ellen vív majd felkészülési mérkőzést a hónapban, a Gyirmót elleni első tavaszi bajnokit január 31-én rendezik.