Hírek

Ellenvélemények a Czeglédy-ügyben

2017. június 22., 16:14

A Fidesz szombathelyi frakciója  felszólítja Czeglédy Csabát, hogy mondjon le önkormányzati képviselői mandátumáról - ezt mondta csütörtök délutáni sajtótájékoztatóján Lendvai Ferenc. A baloldali frakció továbbra is kiáll az MSZP frakcióvezetője mellett.

Ellenvélemények a Czeglédy-ügyben

Egy hete letartóztatták költségvetési csalás gyanújával Czeglédy Csabát. A Fidesz szombathelyi frakciója telefonos közvéleménykutatást tartott az ügy kapcsán, ennek eredményeit Lendvai Ferenc ismertette. Közel tizenkilencezer számot tárcsáztak fel, és kérdezték a szombathelyiek véleményét. A válaszok alapján a megkérdezettek 90%-a hallott a letartóztatásról. A válaszadók háromnegyede úgy gondolja, hogy Czeglédy Csabának le kell mondania önkormányzati képviselőségéről, és a többség nem ért azzal egyet, hogy a baloldali frakció kiáll Czeglédy Csaba mellett.

Lendvai Ferenc - frakcióvezető, Fidesz-KDNP
"Meghallgatva a szombathelyi polgárok véleményét ezúton szeretnénk felszólítani Czeglédy Csabát, hogy mondjon le önkormányzati képviselőségéről."

A Lendvai Ferenc által elmondottakra a baloldali frakció úgy reagált, hogy a közvélemény-kutatás is mutatja: ez egy koncepciós ügy, ami a szombathelyi stadionberuházás kapcsán általuk felvetett kérdésekről akarja elterelni a figyelmet.