Hírek

Elmaradt meccset pótol a Haladás és a Videoton

2013. április 09., 20:11

Minimálisan a pontszerzés reményében lép pályára szerdán a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapata a Videoton együttese ellen.  A vasiak két válogatott játékosa, Halmosi Péter és Guzmics Richárd úgy véli: ismerik a székesfehérváriak gyengéit.

Elmaradt meccset pótol a Haladás és a Videoton

A Ferencváros elleni szombati döntetlen után szerdán ismét hazai pályán játszik bajnoki mérkőzést a Szombathelyi Haladás NB I-es labdarúgócsapata. A  tabella 11. helyén álló, nyolc bajnoki meccs óta veretlen  vasi zöld-fehérek ezúttal a bronzérmes pozíciót elfoglaló Videoton együttesét fogadják. Azaz egy újabb, komoly játékerőt képviselő  ellenfél érkezik a Rohonci útra.  

Guzmics Richárd labdarúgó, Szombathelyi Haladás
“Én nagyon bízom benne, hogy a következő meccset is úgy tudjuk lehozni, hogy nem kapunk ki. Szeretnénk pontot vagy pontokat szerezni a Videoton ellen, de tudjuk, hogy nagyon nehéz mérkőzésre számíthatunk. Tele vannak kreatív, jó játékosokkal, válogatott játékosokkal. Szeretnénk hazai közönség előtt egy jó meccset játszani és megnyerni ezt a mérkőzést.”

A Videoton csapata remekül kezdte a tavaszi idényt: a fehérváriak úgy nyerték zsinórban a meccseiket, hogy szabályosan ontották a gólokat, miközben az ő kapujuk bevehetetlennek bizonyult. A legutolsó fordulóban azonban 2:1 arányú vereséget szenvedtek Diósgyőrben.

Halmosi Péter labdarúgó, Szombathelyi Haladás
“Úgy gondolom, hogy a pályával is megküzdenek majd, mert Diósgyőrben is hasonló pálya van, mint a miénk. Mindenféleképpen nekünk kell támadnunk. Nem szabad beállnunk védekezni, mert  nagyon jók elöl egy az egyben. Ugyanazt kell csinálnunk, mint a Diósgyőrnek: nekünk kell támadni.”

A két csapat mérkőzése szerdán 16 órakor kezdődik a Rohonci úti stadionban. A találkozót az MTVA élőben közvetíti.