Hírek

Először kapott ki a szezonban a Haladás futsal-csapata

2021. február 18., 13:46

A szombathelyiek 17 mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatát az Újpest szakította meg, de a Juanra-legénység így is az első helyről várhatja a felsőházi rájátszást.

 

Először kapott ki a szezonban a Haladás futsal-csapata

A Berettyóújfalu múlt heti legyőzése után a Haladás VSE futsal-csapata már biztos alapszakasz-győztesként tét nélküli meccset játszott az Újpest otthonában. Juanra-vezetőedző ezért több kulcsjátékosát, Dróth Zoltánt, Vas Ádámot és Darrieert is pihentette a hétvégén rajtoló felsőházi rájátszásra. 11:20 - A tartalékosan felálló zöld-fehérek már a negyedik percben hátrányba kerültek a fővárosban, egy szép támadás végén Suscsák szerzett vezetést az Újpestnek. 13:15 - A folytatásban is a lilák voltak veszélyesebbek, Gyimesi nagy védése kellett, hogy ne növelje előnyét a hazai csapat. 31:15- Az első félidő derekán újabb Újpest-lehetőség, remek hazai összjáték után Gyimesi ismét nagy bravúrral hárított. 36:33 - A játékrész hajrájában a Hali is helyzetbe tudott kerülni, Sipos lövését azonban védeni tudta az újpesti hálóőr, így a szünetben maradt az egygólos hazai vezetés (43:10).

Jól kezdte a második félidőt a listavezető Haladás, Horváth Péter bombázott a kapusba. 01:02:45 - Ekkor már a Hali játszott fölényben, ennek ellenére az Újpest tudott betalálni, Suscsák távoli lövése valahogy utat talált a szombathelyi kapuba, így 2-0-ra módosult az állás. 01:11:55 - Nagy erőket mozgósított a Hali a gólszerzésért, de Szakasics nagy helyzetben fölé tüzelt. 01:23:40 - A hajrára a kapust is lehozták a szombathelyiek, de csak a szépítés jött össze. A 37. percben egy gyenge felszabadítási kísérlet Gerencsérről kötött ki a hálóban. A 2-1-es vereséggel a Haladás 17 mérkőzés óta tartó veretlenségi szériája szakadt meg, de a zöld-fehéreknek nincs okuk bánkódni, hiszen így is az első helyről várják a felsőházi rájátszást. A Hali vasárnap a Kecskemét ellen kezdi a playoffot hazai pályán.