Hírek

Első alkalommal nyert idegenben az Admiral-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata

2011. november 22., 16:37

A szombathelyiek a sereghajtó Nagykáta otthonában győztek 8:6-ra. Sikerüknek köszönhetően feljöttek a tabella 6. helyére.

Első alkalommal nyert idegenben az Admiral-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata

Ismét győzött az Admirál-Haladás VSE élvonalbeli futsalcsapata és akárcsak a Csömör ellen, ezúttal is hátrányból fordítva diadalmaskodtak a vasiak. A Nagykátán lejátszott mérkőzésen már 3:0 arányban is vezettek a hazaiak, ám a vége 8:6-os szombathelyi siker lett.

Egle László játéklos, Admirál-Haladás VSE
Igazából szerintem ez nem olyan kellemes így belülről a csapatnak, de mutatja a csapat erejét és azt, hogy mennyire együtt vagyunk. Így sikerült ezt a meccset megfordítanunk és a múltkorit is.

Az első idegenbeli sikernek köszönhetően már a 6. helyen áll az Admirál az NB I-es pontvadászat mezőnyében. Ez pedig azt jelenti, hogy egyre inkább távolodnak  az alsó háztól, azaz attól a régiótól, amelyben a kiesés elkerülésért harcolnak majd a csapatok a rájátszásban.

Pálmay Tamás edző, Admirál-Haladás VSE
Mindenképpen a biztos bentmaradás a cél, én nem szeretném ha most elrugaszkodnánk a valóságtól. Viszont ha sikerülne a Cső-Montage elleni győzelem,  akkor olyan messze kerülnénk a már osztályozót jelentő 9. helytől, hogy az már megnyugvást jelentene a csapatnak és az egész vezetőségnek egyaránt.

A szombathelyi gárda  a bajnokság 11. fordulójában, november 28-án hétfőn 18 óra 15 perckor az Üllő FC Cső-Montage csapatát fogadja az Aréna Savariában. A vendégek jelenleg a  tabella 9. helyén állnak, ami azt jelenti, hogy a derbi esélyese a remek formában menetelő vasi zöld-fehér együttes lesz.