MNB
MNB - 2

Hírek

Ezüstérmes a Falco

2010. április 17., 18:27

Egymás után harmadszor rugaszkodott neki a Falco kosárlabda csapata, hogy megyszerezze a trófeák közül még hiányzó Magyar Kupát. Az elődöntőben hatalmas küzdelem után sikerült legyűrni a Sopron gárdáját, a fináléban viszont fejet kellett hajtaniuk Kálmánéknak a Zalaegerszeg előtt.

 

 

 

Ezüstérmes a Falco

Nagyon nehéz ágon került be a szombathelyi csapat a 2010-es Magyar Kupa négyes döntőjébe, hiszen először a Szolnokot, majd a Körmendet győzték le a sárga-feketék. Az ide licitet az Albacomp nyerte, így Székesfehérváron került sor a Final-Four-ra. Az elődöntőben a Sopron volt a szombathelyiek elenfele és végig szoros mérkőzést játszott a két csapat. A befejezés előtt nem sokkal 14 ponttal meglépett a Sopron, de egy fergeteges hajrával sikerült a Falconak kiharcolnia a hosszabítást és megfordítani az eredményt és 104-99-es győzelemmel a fináléba jutott a Falco. A döntőben az első félidőben még tudta tartani a lépést a Szombathely, azonban a második játékrészben a hosszabb cseresorral rendelkező Zalaegerszeg megérdemelten nyerte el a Magyar Kupát, a minden dicséretet megérdemlő sárga-feketéknek pedig zsinórban harmadszor is az ezüstérem jutott.

A szerdán este hatkor kezdődő MJUS-Fortress Körmend – Falco-SZOVA KC Szombathely bajnoki rájátszást is élőben közvetítjük a hétvégén sikeresen debütáló internetes technikával, illetve a honlapon is látható lesz az élő adás gombra kattintva.