Hírek

Felkészülés a bajnoki idényre

2011. június 14., 13:41
Megkezdte a felkészülést a 2011/2012-es bajnoki idényre a Szombathelyi Haladás labdarúgó-csapata. A Perint-partiak egyelőre Kenesei Krisztián nélkül edzenek.
Felkészülés a bajnoki idényre

Több mint 30 játékosból álló keretnek tartotta meg ma délelőtt az új szezon első edzését Aczél Zoltán vezetőedző. A szakember azonban nem is annyira a létszámot, hanem a jó hangulatot tartja elsődlegesnek.


Aczél Zoltán vezetőedző, Szombathelyi Haladás
Tisztességgel, becsülettel elkezdtünk dolgozni a szakmai stábbal, de jó hangulatban. Úgy hogy azt is mondtam a játékosoknak, hogy ez fontos lesz. Aztán, hogy milyen lehetőségekkel, milyen feltételekkel, az majd később kiderül.

A gyakorlatokat végző játékosok között természetesen ott voltak a napokban szeződést hosszabbító futballisták, így Oross Márton, Rajos Gábor és Schimmer Szabolcs is. Hiányzott viszont az a Kenesei Krisztián, akivel még nem tudtak megegyezni a zöld-fehérek a folytatásról.


Tóth Miklós ügyvezető, Szombathelyi Haladás
Leülünk holnap beszélünk Bélával, Kenővel és a menedzserével. Holnap remélhetőleg pontot teszünk a tárgyalás-sorozat végére és úgy fogunk felállni az asztaltól, hogy megegyeztünk Kenesi Krisztiánnal újabb két évre.

Új arcok is felbukkantak a Rohonci úton: a Haladás első edzésén részt vett a próbajátékra érkező 27 esztendős szerb védő, Nenad Panics, valamint a tréning közepére befutó 26 éves brazil játékmester "Fabinho" is.