Hírek

Fidesz a megrongált plakátokról

2010. szeptember 27., 15:51
A Dizájn Center mintájára tartotta meg hétfői sajtótájékoztatóját Sági József és Poór András. A Fidesz-KDNP önkormányzati képviselőjelöltjei a választási plakátok megrongálásáról beszéltek a Fidesz-irodában.
Fidesz a megrongált plakátokról


A kampány utolsó hetében mindenki nagyobb vehemenciával veti bele magát a választási küzdelembe, de a Fidesz nem veszi fel a kesztyűt, és nem alkalmaz az ellenfelééhez hasonló módszereket - mondta Sági József. Poór András arról számolt be, hogy barátaival esténként  valamennyi jelölő szervezet plakátjait őrizték, így személyesen érték tetten a rongálókat.

"Menekülés közben hagyták el ezt a cipőt, keressük a tulajdonosát."A politikusok a bizonyítékokat átadták a rendőrségnek és több esetben feljelentést tettek. Sági József kitért arra is, hogy a városi hetilap legutóbbi számával rágalmazó szórólapok kerültek sok háztartásba. A Fidesz Szombathelyi Szervezete az ügyben feljelentést tett.

A Savaria Fórum lapigazgatója szerkesztőségünkhöz eljuttatott levelében közölte: az újságot terjesztő kft. vállalkozóként végzi tevékenységét, és nincs kizárólagos szerződésben a Savaria Fórummal. Így az újságnak abba nincs beleszólása, hogy a terjesztő cég milyen más munkákat végez.