Hírek

Food Truck Show Szombathelyen

2018. július 10., 15:47

Ételkamionból kínált kézműves ételek és italok - a Food Truck Show Szombathelyre is ellátogatott. Az árusok célja, hogy megmutassák, milyen a minőségi utcai étkeztetés. Az ország legfinomabb street food ételeit lehetett megkóstolni a hétvégén Szombathely fő terén.

Food Truck Show Szombathelyen

Ezek a Food Truck-ok, azaz ételkamionok, igazi  amerikai hangulatot varázsoltak a térre.

Horváth Ákos
“Nagyon jó hangulata van, jó a feelingje, az egész nagyon tetszik, Egyébként amit megkostóltam  az egy ilyen érdekes marha szendvics, olyan fűszerekkel amivel én nem fűszerezném, de nagyon pikáns érdekes íze van.”

Az úgynevezett street food ételek, egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ez a hétvégén a szombathelyi Fő téren sem volt másképp. Sokféle  konyha képviseltette magát, volt mediterrán, mexikói, és az igazi amerikai szendvicsekból is volt választék.

Gönczi János
Mi mártott szendvicseket árulunk, konfitálunk minden húst, ami úgy készül, hogy 16-18 órát sütjük sütőben a húsokat, leválik a csontról, száraira szedjük, és a visszamaradt léből mártólevet készítünk hozzá.

A minőségi alapanyagokból készült úgynevezett utcai ételekre sokan voltak kíváncsiak.

Takátsné Tenki Mária
“Tegnapi napon polgármester úrral már körbejártuk feleségével együtt az egyes kocsikat, és hát nagy meglepetés, hogy tényleg ennyire extra ételeket hoztak és Szombathelyen első alkalom, hogy Szombathelyen a fő téren bemutatkoznak. Hát nagyon remélem, hogy további alkalom is lesz és lehetőség”.

A Street Food Truck következő állomása Zalaegerszegen lesz.