Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Futball Éjszakája

Adásban volt: 2018. szeptember 10.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

Szombathelyen közel ezren vettek részt a Futball Éjszakája című rendezvény programjain. A legnépszerűbbeknek a stadiontúrák bizonyultak, melyek keretében az érdeklődők bejárhatták a Rohonci úti sportlétesítmény minden zegét-zugát.

Tóth Miklós - ügyvezető, Haladás-VSE
“Föl van szerelve majdnem mindennel. A hazai öltözőben van medence. A hazai öltözőben van bemelegítőrem, ami füves, ahol, bemelegíteni és labdázni is tudnak.”

Tóth Miklós ügyvezető kalauzolta az érdeklődőket az egyik stadiontúrán, amit a Futball Éjszakáján tartottak Szombathelyen. A zöld-fehér klub első embere a Rohonci úti sportlétesítmény szinte minden zegét-zugát megmutatta az érdeklődőknek. Az előzetes regisztrációhoz kötött programokon a vártnál jóval többen vettek részt.

Tóth Miklós - ügyvezető, Szombathelyi Haladás
“Nagyon pozitívak a tapasztaklatok. Pillanatok alatt beteltek a stadiontúrák. Még nyitnunk is kellett új időpontokat. Nagy az érdeklődés és mi nagyon örülünk, mert ebből látszik, hogy mennyien szeretik a Haladást és mennyien kíváncsiak erre a gyönyörű létesítményre.”

Az érdeklődők között nagyon sok volt a gyermek. Ők leginkább játéknak tekintették a programot. Az idősebb szurkolók viszont inkább érzelmi alapon közelítették meg a rendezvényt. Nekik rengeteg emlékük kötődik a klubhoz.

Sárközi Artúr - Haladás-szurkoló
“Minden meccsen itt voltam eddig ezen a pályán is. Tehát az avatástól kezdve az MTK elleni meccsig. Nagyon szeretem a Haladás, mert Haladás-szurkoló vagyok mióta az eszemet tudom. Az első meccsemen annak idején édesapámmal voltam kint. Láttam Puskást játszani, én már sajnos ilyen öreg vagyok.”

Az egyik stadiontúrán részt vett Takátsné Tenki Mária is. A városi közgyűlés Jogi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottságának elnöke fontosnak tartotta, hogy meghallgassa: a szombathelyiek miként vélekednek az új sportlétesítményről.

Takátsné Tenki Mária - elnök, Jogi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottsága
“Kíváncsi vagyok arra, hogy az embereknek mi a véleményük a stadionunkról. A Futball Éjszakája rendkívül jó alkalom arra,  amit már én is többször javasoltam, hogy nyissunk egy kicsit a közönség felé és lehetőséget adjunk, hogy Szombathely közönsége jobban megismerkedhessen az elkészült stadionnal.”

A szombathelyi stadionban közel ezren vettek részt a Futball Éjszakáján. Így nem véletlen, hogy már most eldöntötték: jövőre folytatás következik.

2018. szeptember 10.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Mélylégzés
Rendszerváltók
Nyakkendő nélkül
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Zsidó Mozaik
Civil Idő
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Generációnk
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 3.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében