Hírek

Gólkirállyal erősíthet a Haladás

2010. augusztus 26., 17:58
Gólkirállyal erősíthet a Haladás. A montenegrói Radonjicsot és a szerb Stosicsot teszteli a klub. A hétvégén valószínűleg még egyik futballista sem játszhat, ám a Kecskemét ellen már akár mindkét légiós szerepelhet Csertői Aurél együttesében...
Gólkirállyal erősíthet a Haladás

A két futballista csütörtökön edzett először a Haladás játékosaival. A szerb Stosicsot és a Partizán Belgrádot is megjárt, 2006-ban gólkirályi címig jutó Radonjicsot egyelőre még teszteli Csertői Aurél.

Srdan Radonjics - játékos, Szombathelyi Haladás
"Egyelőre ismerkedem a társakkal és Szombathellyel. Ismerem a magyar klubot, tudom, hogy a bajnoki rajt nem sikerült valami fényesen, ám a célkitűzések nagyok, és ezzel könnyen tudok azonosulni."

A mai tréningen mindkét játékos jól mozgott, ám arról, hogy maradnak-e, egyelőre nem született döntés. Ebben nagy szerepet játszik próbajátékuk és az orvosi vizsgálatok eredményei is. Radonjics esetleges átigazolását az is nehezítené, hogy Oroszországban van jelenleg a játékengedélye, ezért szinte biztos, hogy a hétvégén a Paks ellen még egyikük sem játszhat.