Hírek

Gőzerővel készül Gadó András az Erős emberek országos bajnokságára

2014. július 18., 17:12

A 105 kilogramm alatti súlycsoport versenyét augusztus 9-én  Szombathely Fő terén  rendezik meg, még pedig este 21 órai kezdéssel.

Gőzerővel készül Gadó András az Erős emberek országos bajnokságára

Az év elején még inkább az erőemelő versenyekre készült Gadó András. Azt követően azonban irányt váltott és már egyértelműen az Erős emberek viadalait helyezte előtérbe a szombathelyi sportoló. Több erőpróbán is rajthoz állt és összességében nem lehet elégedetlen az eredményeivel.

Gadó András erőemelő, Concordis Trans-Galaxy SE
“Volt két olyan verseny, amit Szombathelyen rendeztünk. Egyiket egy amerikai autós fesztivál keretében sikerült megnyernem. A könnyű súlyú magyar bajnokság budaőrsi selejtezőjét is sikerült megnyernem. Illetve volt két olyan verseny, amelyeken a középmezőnyben tudtam végezni. Azt mondhatom, hogy pozitívak az eredmények.”

Gadó András jelenleg speciális sportszereket használva készül a közeljövő nagy megmérettetéseire. Vannak olyan versenyszámok, melyekben komoly fejlődést ért el az utóbbi időben, ám sajnos vannak olyanok is, melyeket eszköz híján nem igen tud gyakorolni. Ettől függetlenül kifejezetten optimistán várja az erős emberek könnyű súlyú magyar bajnokságának döntőjét, melyet augusztus 9-én Szombathely Fő terén rendeznek majd meg, még pedig este 21 órai kezdéssel.