Hírek

Győzni megy a Hali Nyíregyházára

2014. október 31., 19:45

Zsinórban két vereséget szenvedett el legutóbbi két bajnoki mérkőzésén a Szombathelyi Haladás. Égetően fontos, hogy a soron következő találkozón pontot vagy pontokat szerezzenek a vasi zöld-fehérek a Nyírségben annál is inkább, mert éppen a Szpari áll előttük a tabellán.

Győzni megy a Hali Nyíregyházára

Az előző bajnoki fordulóban a Győri ETO bizonyult jobbnak a szombathelyieknél. Szentes Lázár a csapat második félidei játékában látott biztató momentumokat. A hibák kijavításán dolgoztunk, a fiúk becsülettel elvégezték az edzéseken, amit kértem tőlük – mondta sajtótájékoztatón a vasiak trénere.

Szentes Lázár – vezetőedző, Szombathelyi Haladás
„Nem is tudom és nem is akarom azt megcsinálni, hogy csak védekezéssel 4-5-1-gyel, most mondtam 3 számot nagyon zártan csak kontrára játszva próbáljunk meg úgymond eredményesek lenni, mert ez a fajta játék nagyon távol áll az egyéniségemtől és a játékoskeret sem alkalmas rá igazán.”

Azért sem alkalmas a keret erre a hadrendre, mert több sebből vérzik a Szentes-legénység: Iszlai és Devecseri eltiltott, Jagodics Márk belázasodott, Németh Márió, Nagy Olivér és Medgyes Zoltán sérültek. A tréner hozzátette, ennek ellenére nyílt, győzelemre törő csapat utazik Nyíregyházára. Hosszú út vár a szombathelyiekre, ennek megfelelően már péntek reggel útra kelt a csapat.

Vörös Csaba – technikai vezető, Szombathelyi Haladás
„Útközben fogunk étkezni, ebédelni. Úgy van leszervezve, hogy az edzésre úgy érkezünk Debrecenbe, hogy ott lesz a szállás is, attól függ mire érünk oda. Négy óráig megtartjuk az edzést.”

A találkozó napján, szombaton érkeznek Nyíregyházára a szombathelyiek. A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti 15 óra 45 perctől.