Hírek

Győztek a sárga-feketék

2011. január 24., 14:51
Az első félidei produkciójával sikerült eldönteni a play-off szempontjából fontos mérkőzést a Falco kosárlabda-csapatának Kaposváron. A későn ébredő somogyiaknak csupán arra tellett az erejükből, hogy elkerüljék a kiütéses vereséget. A sárga-feketék 96-81-es győzelmükkel nagy lépést tettek a 8 közé jutásért folytatott menetelésben.
Győztek a sárga-feketék
A feldobás után azonnal beindult a pontgyártás, mindkét csapat szórta a kosarakat. A hazaiak azonban nem bírták a Falco diktálta tempót, egyre jobban elhúztak a szombathelyiek. Ez az agresszív védekezés mellett a pontos távoli dobásoknak volt köszönhető, a nagyszünetben már 26 ponttal vezetett a Falco.
A harmadik negyedben érthetetlenül visszaesett a Falco játéka, 12 pontra zárkózott fel a Kaposvár. Szerencsére ennél közelebb nem sikerült kerülniük a somogyiaknak, így a FALCO megérdemelten nyerte a találkozót 96-81-re.
Szerdán itthon következik a Kecskemét elleni kupavisszavágó. Ez a mérkőzés inkább a szombati, Debrecen elleni felkészülést szolgálja majd, hiszen a továbbjutás nagy valószínűséggel már eldőlt, hiszen Kecskeméten 36 pontos hátrány gyűjtött össze a Falco.