Hírek

Haladás - 1860 München a Rohonci úton, Király Gáborral

2012. június 11., 17:03

Júliusban újra Szombathelyen lép pályára Király Gábor, a Haladás egykori hálóőre. Ezúttal azonban ellenfélként, az 1860 München csapatában játszik majd a Rohonci úti stadionban. A barátságos mérkőzésre pár nappal a magyar I. osztályú és a német II. osztályú bajnokság őszi nyitánya előtt kerül sor, így mindkét fél számára fontos a találkozó.

Haladás - 1860 München a Rohonci úton, Király Gáborral

Az Arsenal és a Werder Bremen ellen már bizonyítottak a Haladás játékosai felkészülési mérkőzéseken. Nem kisebb erőpróba vár rájuk idén sem. A jelenleg Bundesliga II.-ben szereplő, Király Gábort soraiban tudó 1860 München csapat lép pályára a Rohonci úton, júliusban. Az erről szóló szerződést ma írták alá. Bár barátságos mérkőzést játszik a két gárda, a válogatott hálóőre szerint kemény küzdelmre számíthatnak a nézők.

Király Gábor, kapus - TSV 1860 München
...

Pár nappal a bajnoki rajt előtt mindkét csapat számára  jó erőfelmérő a találkozó, emelte ki a Haladás ügyvezetője. A szervezők telt házas mérkősére számítanak.

Tóth Miklós, ügyvezető - Haladás Kft.
...

A találkozót július 22-én rendezik meg a Rohonci úti stadionban. Az, hogy Király Gábor magára húzza-e, akár csak pár percre is a Haladás mezét, egyelőre nem eldöntött.