Hírek

Haladás - Győri ETO 3:3

2010. október 04., 15:01
A Győr látogatott szombaton a Rohonci útra a labdarúgó NB I. 9. fordulójában. Ahhoz, hogy Csertői Aurél csapata elmozduljon a kieső zónából, mindenképpen győzni kellett volna. A 3 pontot ugyan nem szerezte meg a Haladás, viszont tetszetős játékkal rukkoltak elő Keneseiék.
Haladás - Győri ETO 3:3


Nem indult túl jól a találkozó, hiszen már a 4. percben a vendégek találtak be Rózsa kapujába. Pilibaitis góljára Sipos adott csattanós választ, mintegy 22 méteres bombája védhetetlenül csapódott Stevanovics kapujába. 1:1 után a Haladás játszott jobban. A félidő előtt mégis szinte a semmiből ismét előnyt szerzett a Győr.

Aleksidze a fordulás után háromra növelte a győri gólok számát. 1:3 után ismét gyors Hali válasz következett, Kenesei szabadrúgását csúsztatta Lengyel a kapuba. 2:3 után rátett még egy lapáttal a Haladás és még több helyzetet dolgozott ki a csapat. Schimmer ballal pókhálózta ki a győriek kapuját. 3: 3 után a hazai zöld-fehérek dolgoztak ki több helyzetet, sőt egy vitatható helyzet után a labda is a Győr kapujába került, ám a játékvezető nem adta meg a találatot, így maradt a 3:3-as döntetlen.

A szerzett 1 ponttal 15. helyen áll a Haladás, jövő héten a sereghajtó Kecskemét otthonában pótolja a 6. forduló elmaradt mérkőzését.