Hírek

Haladás- Pápa meccs szombaton

2011. március 11., 08:25
A Monicomp Ligának nevezett első osztályú labdarúgó bajnokságban a Szombathelyi Haladás ismét hazai pályán játszik szombaton. Az ellenfél a Lombard Pápa együttese lesz. A mérkőzésre hagyományosan sok szurkolót várnak.
Haladás- Pápa meccs szombaton

A 19. fordulót rendezik meg ezen a hétvégén, az ellenfél a Lombard-Pápa együttese lesz. A találkozó pikantériáját az adja, hogy a Veszprém megyeiek jelenlegi tulajdonosa Szombathelyen is eltöltött két esztendőt, a távozásakor azonban kevésen múlt az, hogy a vasi városban meg ne szűnjön a profi labdarúgás. Aczél Zoltán együttese jó előjelekkel várja a találkozót: a zalaegerszegi döntetlen után a kiváló erőkből álló Kaposvárt Oross Márton és Irhás Ignác góljaival fektette két vállra a Haladás. Eltiltottja nincsen a zöld-fehéreknek, ám műtétje után csak nemrégiben kezdte el az edzéseket Molnár Balázs, így ő még nem lehet ott a keretben. Halmosi Péter több rúgást is kapott az előző fordulóban, csak csütörtökön edzett először, játéka kérdéses. A remek őszt maga mögött tudó ellenfél jelenleg hetedik a bajnokságban: a két tavaszi mérkőzésen a Haladáshoz hasonlóan a Pápa is 4 pontot gyűjtött be. A mérkőzés szombaton 16:00 órakor kezdődik - a vasi klub vezetése a hagyományoknak megfelelően sok nézőt vár a találkozóra. Aczél Zoltán várhatóan a Rózsa - Schimmer, Guzmics, Korolovszky, Tóth - Nagy, Simon, Irhás, Sipos - Oross, Kenesei összeállításban küldi pályára együttesét.
A találkozót március 13-án, vasárnap 15:00 órától felvételről is megtekinthetik nézőink, itt a Szombathelyi Televízióban.