Hírek

Haladás edzőmeccsek futószalagon

2012. január 30., 17:01

Sorban játsza az edzőmérkőzéseit a tavaszi szezonra készülő Haladás Sopron Bank. A szombathelyiek a hét végén az Illés Akadémia műfüves pályáján fogadták az Ajka FC másodosztályú gárdáját. A vasiak udvariatlan vendéglátónak bizonyultak, ugyanis közönségszórakoztató játékkal 5:1-re verték Artner Tamás vezetőedző volt csapatát. A találkozót a helyszínen tekintette meg a Haladás társtulajdonosa, Illés Béla is.

Haladás edzőmeccsek futószalagon

A szombathelyi zöld-fehéreknél a két új szerzemény is pályára lépett: Nagy Dániel az első félidőben, míg Kulcsár Kornél a második játékrészben kapott lehetőséget. Gólt ugyan egyikőjük sem szerzett, de mindketten bíztatóan mozogtak. Ugyanakkor a Haladás három meghatározó játékosa is  hiányzott: Korolovszky Gábor, Búrány Zoltán és Kenesei Krisztián is  sérült.

A Haladás gárdája sorozatban játssza a továbbiakban is a felkészülési mérkőzéseket. A szombathelyiek legközelebb szerdán 14 óra 30 perckor lépnek pályára az ausztriai Litzingben, ahol a Sopron NB II-es együttesével meccselnek majd.