Hírek

Haladás Sopron Bank - Kaposvári Rákóczi: 1-1

2011. október 24., 13:05

Az első félidő hajrájában lőtt Vujovic góllal még vezetett a Hali, de a Somogy megyei zöld-fehér alakulat a 84. percben egyenlíteni tudott, így nem sikerült itthon tartani a 3 pontot. Bár a szombathelyiek továbbra is 10. helyen állnak a bajnoki tabellán, egyre közelebb kerülnek a kisési zónához.

Haladás Sopron Bank - Kaposvári Rákóczi: 1-1

A Kaposvári Rákóczi együttesét fogadta ez élvonalbeli labdarúgó bajnokság 13. körében a Haladás-Sopron Bank gárdája. A kiesési zónából menekülő két csapat mérkőzését a  Perint-partiak kezdték jóval agilisabban: Halmosi már a 3. percben gólt szerezhetett volna, ám a vendégek cerberusa, Hajdúch nagy bravúrral hárítani tudott. A folytatásban is a vasiak veszélyeztettek jóval többet, ám a gólra egészen a félidő utolsó pillanatáig kellett várni. Ekkor Oross kapott Kovácstól egy  átadást, amiből a csatár Vujovicsnak készítette le lövésre a labdát. A montenegrói támadó pedig mintegy 20 méterről okosan a kapu bal alsó sarkába helyezett. Térfélcsere után a kaposváriak harcoltak ki némi mezőnyfölényt, ám a nagy ziccerek így is a Haladás előtt adódtak. Rajos a 70. percben célozta meg a kaput, ám lövésébe beleért egy védő. A felperdülő labda pedig a tehetetlen Hajdúch szerencséjére nem hullott a kapuba. Három minutummal később pedig Vujovics már a vendégek hálóőrét is kicselezte, de  éles szögből leadott lövésébe belevetődött egy somogyországi hátvéd. Így viszont mint derült égből a villámcsapás érkezett a kaposváriak egyenlítő találata: Perics 25 méteres szabadrúgásból vette be Rózsa kapuját. A hosszabbításban meccslabdája volt a Haladásnak, ám Halmosi centerezése után Horváth nem találta el a vendégek kapuját.

Az 1:1-es döntetlennek köszönhetően a szombathelyieknek 15 pontjuk van már, amivel a pontvadászat 11. helyén állnak. A Haladás-Sopron bank gágdája legközelebb október 28-án 18 órakor Diósgyőrben játsszik bajnoki mérkőzést.