Hírek

Haladás-Sopron Bank

2011. július 13., 17:03

Névadó szponzori megállapodást kötött a Sopron Bank a Szombathelyi Haladással. A megállapodás értelmében a zöld-fehér labdarúgócsapat a 2011-12-es szezonban Haladás-Sopron Bank néven szerepel az élvonalbeli pontvadászatban.

Haladás-Sopron Bank

Ma délután ünnepélyes keretek között írta alá Thomas Radil, a Sopron Bank vezérigazgatója, valamint Tóth Miklós, a Szombathelyi Haladás ügyvezetője azt az egy évre szóló szerződést, melynek értelmében a  vasi gárda Haladás-Sopron Bank néven szerepel majd a szombaton  kezdődő bajnokságban.

Tóth Miklós ügyvezető, Haladás-Sopron Bank
Én bízom benne, ahogy elmondtam itt, hogy ez egy üzleti kapcsolat. Én azt gondolom, hogy ha több nagy cég is látja, hogy egy Sopron Bank szerepet vállal  a Haladás  életében, a Haladás név szponzorációjában, akkor lehet, hogy több nagy cég is úgy gondolja, hogy érdemes ebben részt venni.

A pénzintézet már 2005 óta támogatja a szombathelyi futballklubot, ám a cég vezetői most döntöttek úgy, hogy névadó szponzorként is szerepet vállalnak. Előzetesen több sportágban, több klubnál is körülnéztek, de végül a Haladás mellett döntöttek.

Ávár Zsolt fiókigazgató, Sopron Bank
Több egyesület volt, volt NB I-es labdarúgócsapat, kosárlabdacsapat és kézilabdacsapat is, a Haladás népszerűsége döntött a csapat mellett. Valamint itt helyben is komoly szurkolói vagyunk a csapatnak.

A szerződéskötésre elkészült a Haladás labdarúgócsapatának új meze, amelyen természetesen már az új névadószponzor is szerepel.  Tóth Péter csapatkapitány reményei szerint az új szerelés már szombaton Pécsett szerencsét is hozhatna a szezon-nyitón.