Hírek

Haladás Sopron Bank: Újabb nyitás a szurkolók felé

2011. augusztus 18., 14:54

A szurkolók és a futballisták közötti kapcsolat ideálissá tétele a legfontosabb célja azoknak az akcióknak, amelyeket a Haladás Sopron Bank labdarúgó csapatának névadó szponzora szervez. A részletekről a pénzintézet regionális vezetője tájékoztatta a média képviselőit.

Haladás Sopron Bank: Újabb nyitás a szurkolók felé
Minden futballklub életében fontos szerepet játszik a szurkolókkal fenntartott minél jobb kapcsolat. Nincs ez másként a vasi zöld-fehéreknél sem. Ennek érdekében a közeljövőben több akcióval, programmal is találkozhatnak az egylet szimpatizánsai.

Ávár Zsolt regionális vezető, Sopron Bank
Az elsődleges célunk az, hogy a szurkolókat és a csapatot minél közelebb hozzuk egymáshoz. Ehhez a Sopron Bank maximális támogatását fogja biztosítani mind a szurkolók, mind a csapat részére. Ezáltal a programok által én úgy gondolom, hogy a Haladást népszerűsíteni fogjuk.

A program egyik fontos eleme a gencsapáti Ernuszt Kelemen gyermekotthon lakóinak támogatása. Ennek első lépéseként az intézmény két focikedvelő diákja végezhette el a Haladás-ZTE bajnoki  rangadó kezdőrúgását. A közeljövőben pedig a vasiak minden hazai mérkőzésére húsz gyermek kap belépőjegyet ajándékba. Ezen kívül a  napokban elindult a zöld-fehér klub saját oldala a legnagyobb közösségi honlapon, itt folyamatosan tájékoztatják a szurkolókat az aktualitásokról. Többek között arról az akcióról is, amely a hamarosan kezdődő Savaria Történelmi Karneválhoz kapcsolódik. Valamint egy szavazásról, melynek keretében arról dönthetnek a szurkolók, hogy milyen is legyen a Haladás-Sopron Bank focicsapatának  kabalafigurája.