Hírek

Haladás-Viktória döntetlen az Astra ellen

2018. szeptember 11., 13:47

Továbbra is nyeretlen a bajnokságban a Haladás-Viktória FC élvonalbeli női labdarúgócsapata. A szombathelyiek ezúttal hazai pályán játszottak 1:1 arányú döntetlent az Astra együttesével.

Haladás-Viktória döntetlen az Astra ellen

A bajnokság harmadik fordulójában a győzelem reményében fogadta az Astra csapatát a Viktória. Ehhez képest az első félidőben csupán meddő mezőnyfölényt tudtak kiharcolni a szombathelyiek. Csak a játékrész hajrájában adódott két komolyabb gólszerzési lehetőségük, de Rácz és Tóth is kihagyta a helyezetét. Térfélcserét követően aztán jött a hidegzuhagy: Sipos tökéletes beadásából Vidovenyecz szerzett vezetést a vendégeknek.

Vidovenyecz Anna - labdarúgó, Astra
“Most az egyszer hallgattam az edzőmre és beértem a Sipos Lilla beadására és berúgtam. Ilyen egyszerű volt. Igaz, majdnem kapufa lett.

A folytatásban némi meglepetésre az Astra maradt támadásban és kis híján meg is duplázta az előnyét. Szerencsére a 70. percben szinte a semmiből egyenlített a Vikória: Siklér fejese után a labda  megpattant a menteni igyekvő Siposon és a jobb alsó sarokba pattogott. Így a szombathelyiek válogatott támadója góllal tudott visszatérni sérülése után.

Siklér Kinga - labdarúgó, Haladás-Viktória FC
“Ahhoz képest, hogy azt moondta az edzőm, hogy csak 15 percet játszom, 45 lett belőle. Ez nagy iram volt a számomra. Sajnos ma ennyi volt benne. legközelebb igyekszem minél jobban teljesíteni.”

Az 1:1-re végződő mérkőzés után a Viktória feljött a tabella hatodik helyére. A még nyeretlen szombathelyiek a negyedik fordulóban, vasárnap 15 órakor a bajnoki címvédő, jelenleg éllovas MTK csapatát fogadják. Így kisebb csoda lenne, ha Sikléréknek a hétvégén sikerülne megszerezniük első győzelmüket.