Hírek

Halmosi a Haladásban?

2011. január 05., 15:26
Totka Dániel ugyan már a Haladással edz, de szerződést még nem írt alá a klubbal. Halmosi Péter csütörtökön indul haza Angliából. Híradónknak úgy nyilatkozott, Szombathelyen szeretne játszani. A klub és Halmosi egyelőre nem tárgyalt egymással.
Halmosi a Haladásban?

A mínusz 6 fokos hideg ellenére teljes gőzzel készül Aczél Zoltán irányításával a Haladás labdarúgó csapata. Az együttesnél egyedül a Ciprust és Svájcot is megjárt Totka Dániel kapus az új arc. Ő Rózsa Dániellel közösösen készül Jakab Csaba segítségével.

Korábban a klub és Aczél Zoltán is utalt már rá, hogy 3-4 poszton erősítene a Haladás. Az újakon kívül az Angliában mellőzött, válogatott futballista, a Szombathelyen nevelkedő Halmosi Péter neve is felmerült.

Halmosi Péter labdarúgó
"Holnap beülök az autómba, hazamegyek, akkor már lehet velem beszélni, az anyagiakról úgyis a menedzseremmel kell beszélni, de eddig őt nem kereste senki."

A csapat első edzőmérkőzését január 12-én játssza majd Hartbergben, ezt követően több terembajnokság és nagypályás edzőmérkőzés is vár a heti 5-6 edzéssel alapozó együttesre. Az első tétmeccset a Ferencváros elleni Ligakupa találkozót, február 12-én játssza az Aczél csapat.