Hírek

Három győzelemmel kezdte a bajnokságot a SZOVA-Trend Optika KC U23-as csapata

2012. október 19., 17:42

A fiatal szombathelyiek jelenleg az első helyen állnak a bajnokságban. A következő fordulóban a szintén veretlen Pécs otthonában lépnek pályára.

Három győzelemmel kezdte a bajnokságot a SZOVA-Trend Optika KC U23-as csapata

Remekül kezdte a bajnokságot a SZOVA-Trend Optika KC U23-as férfi kosárcsapata: a szombathelyi fiatalok a Sopron, a ZTE és a Szeged gárdáját is magabiztosan fektették két vállra. A sárga-fekete együttes játékosainak zöme a klub U18-as csapatában is hétről-hétre pályára lép.

Váradi Benedek kosárlabdázó, SZOVA-Trend Optika KC
"A tavalyi U18-as csapattal  gyakorlatilag megegyezik az U23. Van két idősebb játékos, aki nem játszott velünk az U18-ban. Ahogy tavaly, idén is nagyon együtt van a csapat. Természetesen nagyon örülünk ennek a három sikernek és azért akarjuk az U23-at is megynyerni."

A Váradi Attila vezette U23-as gárdában van két olyan játékos, aki nem csak a korosztályos csapatokban szerepel, hanem tagja a felnőtt keretnek is. Így Váradi Benedeknek és Bognár Kristófnak párhuzamosan legalább három fronton kell helyt állnia.

Bognár Kristóf kosárlabdázó, SZOVA-Trend Optika KC
"Nehezen,de muszály bírni, hogy minél többet tudjon az ember fejlődni. De tanulásban is oda kell magunkat tenni, mert az egész életet nem lehet végig kosárlabdázni. De persze a kosárlabda az egyik legfontosabb. Fizikálisan is jól fel vagyunk készítve szerintem."

A  sárga-feketék U23-as csapata jelenleg 100 százalékos teljesítményével az első helyen áll a bajnokságban. A vasi fiatalok a következő fordulóban a szintén veretlen Pécs otthonában lépnek pályára.