MNB
MNB - 2

Hírek

Hátvédet igazolt a Hali

2016. augusztus 26., 14:44

Hídvégi Sándor személyében új játékost igazolt a Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgócsapata. A 33 esztendős védővel  egy évre szóló szerződést kötöttek a zöld-fehérek.

Hátvédet igazolt a Hali

Az utóbbi időben sérülések és betegség miatt több védőjátékos is kiesett a Haladás keretéből. Ezért a zöld-fehérek szakmai stábja a vezetőség támogatásával  úgy döntött, hogy egy olyan játékost igazolnak, aki komoly segítséget jelenthet a csapatnak. A választás a 129 NB I-es mérkőzést magáének tudó Hídvégi Sándorra esett. A tapasztalt labdarúgó utoljára egy éve lépett pályára tétmeccsen a Szigetszentmiklós együttesében.

Hídvégi Sándor labdarúgó, Szombathelyi Swietelsky-Haladás
“Magammal  szemben azt szeretném, hogy minél előbb elérjem azt a formát, amit tudok, ami a maximum fizikálisan és játékban. Segíteni szeretném minél jobban a csapatot edzésen és meccsen, hogy minél előbbre tudjunk  végezni. Ez a legfontosabb.”

A válogatott összetartása miatt három héten át szünetel az NB I-es labdarúgó-bajnokság. A klubokban azonban erre az időre sem áll meg az élet. A Haladásnál például különböző fizikai teszteket végeztetnek a játékosokkal.

Mészöly Géza vezetőedző, Szombathelyi Swietelsky-Haladás
“Éppen felméréseket csinálunk, hogy a játékosok milyen fizikai állapotban vannak és milyen edzésmunkát tudunk nekik tervezni. Ez ezekből a felmérésekből derül ki majd igazából pontosan, hogy egyénileg is meg tudjuk állapítani, hogy kinek mire van szüksége.”  

A vizsgálatok, tesztelések  mellett természetesen a tréningek  sem maradnak el. A jövő hétre pedig egy nívós ellenféllel szemben edzőmérkőzést is beterveztek a szombathelyiek.