Hírek

Hivatalosan is bemutatták a Fidesz-KDNP polgármester- és képviselőjelöltjeit

2019. július 18., 21:26

Hivatalosan is bemutatták a Fidesz-KDNP új polgármesterjelöltjét, Balázsy Péter személyében. A Smidt Múzeumban megtartott szerdai eseményen jelen volt mások mellett Kósa Lajos, a párt országos önkormányzati kampányfőnöke is. Csütörtökön pedig közleményt adott ki a polgári jobboldal önkormányzati képviselőjelöltjeinek listájáról.

Hivatalosan is bemutatták a Fidesz-KDNP polgármester- és képviselőjelöltjeit

A Fidesz-KDNP helyi és országos szervezete egy emberként beállt Balázsy Péter mögé. A jelenleg a Megyeházán dolgozó jegyző tisztában vele, hogy nehéz feladatra vállalkozott, de mint mondta, megpróbál még többet tenni szülővárosáért, ha elnyeri a szavazók bizalmát.

Balázsy Péter - polgármesterjelölt
"Kósa Lajos, a Fidesz országos kampányfőnöke járt Szombathelyen, és biztosított a Fidesz-KDNP szövetség támogatásáról, emellett pedig dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere is így tett, ami számomra meghatározó lépés volt, hiszen az elmúlt 9 év munkájának az eredményeire kell épülnie a következő ciklusok munkájának is. Arra készülünk, hogy Szombathelyt még erősebb, még jobban fejlődő várossá tesszük."

A kormánypárt helyi szervezetének közleménye szerint Horváth Gábor, Illés Károly, Büki Zoltán, Janzsó Zoltán, Melega Miklós, Lendvai Ferenc, Kántás Zoltán, Takátsné Tenki Mária, Polgár Lívia, Sátory Károly, Kecskés László, Ágh Ernő, Horváth Csaba, és Rettegi Attila indul majd az októberi önkormányzati választásokon.