Hírek

Igazi sztárok léptek színpadra az idei Gencsapáti Pünkösdi Fesztiválon

2019. június 11., 15:29

Tankcsapda, Rúzsa Magdi, Ocho Macho, Majka - igazi sztárok léptek színpadra az idei Gencsapáti Pünkösdi Fesztiválon. A négynaposra bővült, fergeteges hangulatú könnyűzenei program idén rekordszámú látogatót vonzott.

Igazi sztárok léptek színpadra az idei Gencsapáti Pünkösdi Fesztiválon

Idén is erős koncertprogrammal várták a szervezők a fesztiválozókat, akik jöttek is számmal. A 28. évadánál tartó rendezvény pünkösdi falunapként indult, mára a térség egyik legnagyobb és legnépszerűbb könnyűzenei programsorozatává vált, ami a legkülönbözőbb korosztályból vonzza a látogatókat.

"A baráti társaságom hívott, és úgy döntöttem, eljövök, megnézni ezt a fesztivált. Meg lesz AK26, és azt várjuk."

"Rúzsa Magdi rajongók vagyunk, követjük mindehová, ahova megy, Tankcsapdát is szeretjük, és most vagyunk itt másodszor ezen a fesztiválon."

"Nagyon vonzó volt, mert sokan sok jót mondtak róla, és a mai nap különösen, mert ugye Tankcsapda volt, barátnőm Rúzsa Magdi-fan."

Négy nap alatt közel negyven koncertet hallhatott a közönség a legkülönbözőbb műfajokban. Két színpadon sztárzenekarok, feltörekvő helyi együttesek és DJ-k is felléptek.

A nagyszínpad előtti küzdőtéren esténként óriási tömeg gyűlt össze. Vasárnap a Tankcsapda csapott a húrok közé. Az idén harmincéves zenekar mozgalmas fesztiválszezon előtt áll, Gencsapátiba is a tőlük megszokott rock and roll hangzást és látványt hozták.

Lukács Laci
"Rendelkezésünkre álló...lesz."

A vasárnap éjszakai programban Rúzsa Magdi teljesen megújult show-ját élvezhette a közönség. Az énekesnő nem először jött el Gencsapátiba, ezúttal is élőben, saját zenekarával lépett fel.

Rúzsa Magdi
"Idén az Aduász turnéval ... új dalokat meghoztuk."

Idén is több tízezren buliztak a pünkösdi fesztiválon. Bár a szervezők végleges számokat még nem tudnak, az biztos, hogy rekordot döntött a látogatók száma.