Hírek

Ilyen még nem volt: NBI-es futsal bajnoki Szombathelyen

2011. szeptember 08., 17:21

Szeptember 12-én, hétfőn 18 óra 15 perckor az Aréna Savariában játssza első hazai NB I-es mérkőzését az Admirál-Haladás VSE futsalcsapata. A találkozóval kapcsolatos információkat sajtótájékoztató keretében ismertették a klub elöljárói.

Ilyen még nem volt: NBI-es futsal bajnoki Szombathelyen

Új helyszínen, a Haladás munkacsarnoka helyett az Aréna Savariában játssza ezentúl hazai mérkőzéseit az élvonalba feljutott Admirál-HVSE futsalcsapata. Az őszi szezonban minden hazai derbi egységesen 18 óra 15 perckor kezdődik és a foci mellett érdekes programok is várják majd a szurkolókat.

Bokor Zsolt elnök, Admirál-HVSE
Nyugodtan végig lehet nézni egy olyan egész estés programot, ahol fellépők lesznek, sztárvendégek, meghívott vendégek. Ezeket már elkezdtük a Haladás csarnokban, ahol a körülmények nem voltak olyan jók erre. Most az Aréna Savaria a város jóvoltából kellemesebb légkört és jobb otthont fog ehhez biztosítani.

A csapat mellett álló szponzoroknak is köszönhetően a klub biztos anyagi háttérrel játszhatja majd végig az új szezont. Már el is készült a csapat két garnitúra új szerelése.

Somfalvi Csaba szakosztályvezető, Admirál-HVSE
Mivel felkerültünk az NB II-ből az NB I-be, az elsődleges célunk természetesen a bentmaradás. Ez technikailag azt jelenti, hogy a 12 csapatos NB I-ben az első 8-ban legyünk, mert így nem kellene a rájátszásban azért küzdenünk, hogy bentmaradjunk a végjátékban. Tehát az első 8-ban akarunk lenni.  

A sorsolás alapján az Admirál-HVSE hétfőn a Gödöllői Bikák gárdáját  fogadja az Arénában. Egyetlen mérkőzés időpontja kérdéses még, a bajnok Győr elleni derbié, ugyanis azt az összecsapást valamelyik sportcsatorna élőben közvetíti majd. A csapat összes hazai találkozóját láthatják felvételről itt a Szombathelyi Televízióban.