Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Innováció a fogászatban

Adásban volt: 2012. január 16.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

Az Új Széchanyi terv keretében 2012 januárjától lehet pályázni az Innováció a fogászatban elnevezésű pályázatra, melynek célja a fogászati szektorban működő innovatív mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztése. A pályázók lehetnek gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók és szövetkezetetek is.A támogatásokból munkatársak alkalmazását, eszközbeszerzéseket, információs technológia-fejlesztésekezt, a piacra jutás támogatását, valamint a tanácsadás igénybevételét lehet finanszírozni.

Modern orvosi eszközökkel felszerelt ez a fogászati rendelő, amit több mint egy évig önerőből újított fel a tulajdonosa. Az átalakítások során került ide ez a korszerű fogorvosi szék is, mondja a szakorvos.

"Kényelmes pozíciót biztosít mindenféle fokhoz.A jobb ráláthatóságot, illetve a könyebb hozzáférhetőséget kényelmi szempontkora hivatkozva meg tudjuk oldani ezzel a kezelőegységgel."

Az Új Széchenyi terv keretében 2012 januárjától 2013 márciusáig lehet pályázatokat beadni az Innováció a fogászatban  elnevezésű pályázatra, melyhez  3,5 milliárd forintnyi forrást nyitnak meg, tájékoztatták Híradónkat a szombathelyi  Széchenyi programiroda munkatársai. A cél a fogászati szektorban működő mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztése. Bár  ebben a rendelőben a közeljövőben nem terveznek további átalakításokat, a tulajdonosa azt mondja, hogy a pályázatok sok  fogorvoson segíthetnek és így a külföldről érkező pácienseket is korszerűbb körülmények között tudják majd fogadni.

"Pályázati forrásokat gondolom a kezdők fogják igénybe venni , nagyon nagy löketet ad nekik az átalakításhoz, ezeknek azért  ha jól tudom, 50-60%-ban vissza nem térítendő lehetőség. Természetesen a rendelkőknek a modernizálódásával teljes mértékben európai szintű helyiségekben fogdhatók a külföldről érkezők."

A támogatásból munkatársak alkalmazását, eszközbeszerzéseket, információs technológia-fejlesztésekezt, a piacra  jutás támogatását, valamint a tanácsadás igénybevételét lehet finanszírozni. A vissza nem térítendő támogatás mértéke 65%-os.

2012. január 16.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Mélylégzés
Rendszerváltók
Nyakkendő nélkül
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Zsidó Mozaik
Civil Idő
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Generációnk
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 3.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében