Hírek

Ipkovich György levele Orbán Viktorhoz

2010. szeptember 28., 19:57
Dr. Ipkovich György polgármester úr köszöntötte a szombathelyi Fő téren Orbán Viktor miniszterelnök urat. Városunk polgármestere egy levelet adott át a szombathelyi polgárok nevében, amiben támogatást kér a kormánytól városunkat érintő fejlesztésekhez, ügyekhez.

A legfontosabbakat tartalmazta a levél.

Az elmúlt 4 év munkájának köszönhetően az M86-os főút fejlesztése 2013-ra befejeződhetne, így semmi nem indokolja azt, hogy 2015-re halassza a kormány a beruházás végét. Arra kéri Ipkovich György a kormányt, hogy támogassa továbbra is a Vát-Porpác repülőtér fejlesztését, támogatva ezzel szombathelyi munkahelyek létrejöttét.

A Fidesz megyei vezetése 3 éve méltatlan módon szombathelyi kórházunk székhelyét Szentgotthárdra költöztette. Arra kérte a város polgármestere a minisztelnök urat, járjon közben a kórház székhely-visszahelyezés érdekében!
Lehessen a szombathelyieknek is beleszólása a kórház működtetésébe! Közös érdekünk, hogy a kórházi dolgozók visszakapják azokat a jogaikat és juttatásaikat, amelyeket elvett tőlük a megyei fideszes vezetés.

A szombathelyi Haladás is megérdemel egy új stadiont. Abban kéri Szombathely a kormány segítségét, hogy városunk a MÁV-ingatlanokat a lehető legkedvezőbb áron megvásárolhassa, és állami támogatással új stadiont építhessünk a Rohonci úton.

Polgármester úr bízik abban, hogy a Fidesz kormánynak végre tényleg fontos lesz Szombathely, és számíthat a kormányzat támogatására.


MSZP Szombathelyi Szervezete