MNB - 2
MNB

Hírek

Irodát nyitott a Jobbik Magyarországért Mozgalom Szombathelyen

2012. február 01., 17:10

Itt fogadják a Vas megyei választópolgárokat, akik elmondhatják problémáikat, észrevételeiket, feltehetik kérdéseiket, és a párt politikusai itt tartják ezentúl a sajtótájékoztatóikat is. Az ünnepségen elhangzott: történelmi pillanat ez a Jobbik életében, ami azt bizonyítja, hogy a párt fejlődik és gyarapodik.

Irodát nyitott a Jobbik Magyarországért Mozgalom Szombathelyen

A Vörösmarty Mihály utcában egy 38 m2-es épületben rendezték be a Jobbik Vas megyei irodáját. A mai nyitóünnepségen a párt politikusai komoly előrelépésként értékelték az eseményt. Hetente háromszor, hétfőn, szerdán és pénteken fogadóórára várják a választópolgárokat - mondja el Bana Tibor, a Jobbik megyei elnöke.

Többek között az ide betérő emberek észrevételei alapján állítja össze választási programját a Jobbik - hangsúlyozta Novák Előd, a párt alelnöke. A politikus szerint a Jobbik szervezete fejlődik, és már nem csak az északkelet-magyarországi régióban népszerű, hanem a nyugati végeken is a második erővé tudott válni.

A Jobbik a jövőben is felelős és hiteles politikát folytat Szombathelyen - szögezte le Balassa Péter, a városi elnöke. Azt remélik, az iroda igazi találkozási ponttá tud válni.

A megnyitón az is elhangzott: a Jobbik továbbra is az emberek közelében kíván politizálni, folytatja aláírásgyűjtési, jótékonysági és radikális változást sürgető akcióit.