Hírek

Ismét elrajtolt a magyar termékeket népszerűsítő CO-OP Rally

2016. szeptember 08., 14:55

Idén rekordszámú, több mint 110 autóval látogatják végig Nyugat-Magyarország jelentős élelmiszer előállítóit. A Székesfehérvárról indult rally második állomása Szombathelyen a Hétforrás Zrt. volt.

Ismét elrajtolt a magyar termékeket népszerűsítő CO-OP Rally

Magyar füstöltkolbász, magyar bor és magyar pálinka – többek között ezekkel a termékekkel várták Szombathelyen a 11. Coop Rally résztvevőit. Illés Károly, Szombathely alpolgármester örömmel üdvözölte, hogy már második alkalommal ismét a vasi megyeszékhelyre érkezett a magyar termékeket népszerűsítő rally. A verseny résztvevőit Coop hazai üzletlánc tagja, a Hétforrás Zrt. látta vendégül, amely a régióban fontos logisztikai központja a magyar élelmiszeripari termékeknek.

Mersich Mátyás vezérigazgató, Hétforrás Zrt.
Azzal, hogy magyar a termék és hazai alapanyagból készült, folyamatosan tudunk figyelni a minőségbiztosításra. Munkahelyeket teremtünk azzal, hogy itt gyártatjuk, itt termeltetjük. Az alapanyagot a magyar agráriumból szerezzük be ezekhez a termékekhez.

A hazai üzletlánc ma közel négyezer üzletet lát el a minőségi magyar áruval.

Tóth Gábor vezérigazgató, CO-OP Hungary Zrt.
Ha visszagondolunk, 11 éve még a külföldi termékeket gondolták jobb színvonalúnak az emberek. Mi úgy éreztük, hogy az ország, a kereskedelem érdeke is az, hogy ráirányítsuk a figyelmet a minőségi magyar élelmiszerekre.

A Coop Rallyn az élelmiszeripari és kiskereskedelmi cégeken kívül ismert személyiségek is részt vesznek.

Imre Géza olimpikon
Mint sportoló oda kell figyelnünk az étkezésre, Az külön öröm, ha magyar termékeket fogyaszthatunk. Bztonságos, ellenőrzött, nem mindegy a sport világában. Tényleg, hogy ne legyünk betegek, minden egészségügyi előírásnak megfeleljen.

A magyar termékeket népszerűsítő Coop Rally 650 km-t tesz meg Nyugat-magyarországon, A versenyzők meglátogatják a tájegységek legkiválóbb élelmiszer-feldolgozóit. A rally második vasi állomása a sárvári Sága Foods Zrt. volt.