Hírek

Jobb városvezetést akarnak

2010. augusztus 16., 15:03
"Amennyiben az őszi önkormányzati választáson a szombathelyi polgárok minket tisztelnek meg bizalmukkal, akkor nem csak napsütésben, hanem fagyban és esőben is a rendelkezésükre fogunk állni" - mondta Lazáry Viktor azon a sajtótájékoztatón, ahol a Fidesz-KDNP-Pro Savaria képviselőjelöltjei mutatkoztak be.
Jobb városvezetést akarnak

A politikus a szakadó esőre utalt, amely kétszer is megzavarta a rendezvényt. Végül az eredetileg kijelölt helyszínen, a Városháza előtt sorakoztak fel a képviselőjelöltek és ismertették, hogy milyen Szombathelyt szeretnének. Többek között kiemelték, hogy olyan városért tevékenykednének, ahol rend, biztonság és tisztaság van, ahol magas szintű oktatást és egészségügyi ellátást tudnak biztosítani a polgároknak. Puskás Tivadar a fiatalok számára tenné vonzóbbá a várost, hogy ne elhagyják, hanem inkább visszajöjjenek Szombathelyre.

A polgármester-jelölt kifejtette, hogy az elkövetkezendő négy évben a jelenleginél jobb városvezetést képzel el Szombathelynek. A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a Fidesz-KDNP-Pro Savaria választási szövetséget civil szervezetek is támogatják. A kampányt Harangozó Bertalan fogja vezetni.