Hírek

Jól szerepel a Hali a felkészülési meccseken

2012. július 02., 17:56

Három edzőmérkőzést is játszott a múlt héten a Haladás Sopron Bank. Artner Tamás legénysége neves ellenfelekkel mérkőzött meg.

Jól szerepel a Hali a felkészülési meccseken

Véget ért a felkészülés második hete a Haladás labdarúgócsapatánál. A szombathelyi klub az edzések mellett hat nap alatthárom gyakorló mérkőzésen is pályára lépett. Artner Tamás együttese először 2:1 arányban legyőzte az osztrák Surm Graz gárdáját, majd pedig 1:1-es döntetlent játszott az ukrán Metallurg Donyeckkel. Mindkét találkozót Ausztriában vívta meg a vasi legénység. A harmadik meccset viszont már Szombathelyen játszották le a zöld-fehérek és 2:0-ra el is verték a román Ceahlaul együttesét.

Artner Tamás vezetőedző,  Haladás Sopron Bank
...


A Haladás mindhárom gyakorló mérkőzését óriási hőségben játszotta le. A vasiak keretéből minden egészséges játékos lehetőséget kapott a szakmai stábtól. Örvendetes, hogy a meccseken több kiváló teljesítmény is akadt és a csapat is vertetlen még a felkészülés során. Pedig az ellenfelek kifejezetten jelentős játékerőt képviseltek.

H orváth András labdarúgó, Haladás Sopron Bank
...
 

A Haladás kedden ismét Ausztriában lép majd pályára, még pedig az ukrán élvonalbeli Odessza ellenében. A hétvégén pedig a hagyományos Király-kupa szerepel majd a programban, melyen a Diósgyőr, a Kaposvár, valamint az orosz első osztályú Mordovia lép majd pályára, természetesen a házigazda  Perint-partiakon kívül.