Hírek

Jól szerepelt a FALCO kadett csapata

2011. március 30., 11:37

Remekül szerepelt a Falco KC Szombathely fiú kadett kosárlabdacsapata a Kecskeméten megrendezett négyes csoportkörben. A vasi fiatalok mindhárom ellenfelüket kitűnő játékkal győzték le és így biztosították helyüket az országos döntő legjobb 8 együttese között.

 

 

Jól szerepelt a FALCO kadett csapata

Az előzetesen reméltnél határozottan jobban szerepelt a Falco KC Szombathely kadett kosárcsapata a Kecskeméten rendezett négyes csoportkörben. A Váradi Attila és Váradiné Szarka Ildikó edzette  gárda nem csak a Soproni Tigriseket és a Debrecent verte el, hanem meglepetésre alaposan elpáholta a hazaiakat is.

Bazsó Brunó - játékos, Falco KC Szombathely
"A Kecskemét ellen az eleje nagyon szoros volt. Ott megléptünk az elején, utána pedig vissza tudtak jönni a mérkőzésbe. A félidő egál körüli volt, de a végén egy jó 25 ponttal tudtunk nyerni."


A  Falco Kecskeméten szereplő 15-16 éves fiataljai között  több mint féltucat korosztályos válogatott kosaraspalánta lépett pályára. De ez a sárga-feketéknél korántsem egyedi dolog, ugyanis a többi korcsoport csapatai is alaposan kitesznek magukért.

Váradiné Szarka Ildikó -  Falco KC Szombathely
"Az idei évben már a junior csapatunk is az országos döntőben van, a serdülő csapatunk pedig a 12 között van. Most a hét végén fog a 8-as döntőért küzdeni. Úgy hogy azt gondolom, hogy a hosszú távú munka abszolút meghozza azt a sikert, amit mi kitűztünk célnak."


A kadett gárda  a kecskeméti szereplésnek köszönhetően már biztosította  helyét az országos finálé nyolc legjobb csapata között. Bazsó Brunóék eddigi teljesítményét elnézve, nem tűnik merész jóslatnak: akár érmes helyezéssel is zárhatják az idei szezont.