Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Karate érmek

Adásban volt: 2016. március 24.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

Öt érmet nyertek a Leo Karate-do sportolói az olaszországi Leccében rendezett nemzetközi viadalon. A szombathelyiek közül Kajdacsy Viktória volt a legeredményesebb, aki két versenyszámban is az első helyen végzett.

Hat ország 450 sportolója lépett tatamira a Leccében rendezett nagyszabású nemzetközi karate versenyen. A magyar színeket a Leo Karate-do SE képviselte. A szombathelyiek összesen két arany-, két ezüst-, valamint egy bronzérmet gyűjtöttek be. Külön érdekesség volt, hogy ezúttal Gál Róbert vezetőedző nem csak tanácsokkal látta el tanítványait, hanem a senior kategóriában maga is elindult és formagyakorlatban második helyezést ért el.  

Gál Róbert vezetőedző, Leo Karate-do SE
“Rendhagyó eset volt, hogy indultam. megmondom őszintén, hogy a tanítványaimért sokkal jobban izgultam. Ők jelenti a jövőt. Nagyon örültem, hogy jól teljesítettek és maradéktalanul betartották az utasításokat, amit adtam.”

A szombathelyiek legeredményesebb versenyzője Kajdacsy Viktória volt, aki a 12-14 esztendős lányok között küzdelemben és formagyakorlatban is verhetetlennek bizonyult.

Kajdacsy Viktória versenyző, Leo Karate-do SE
“A verseny előtt nagyon sokat készültem és a versenyen sikerült az edzőim tanácsait megfogadnom maximálisan. Sikerült két aranyérmet szereznem kumitéban és karatéban. Ez nem az első külföldi versenyem volt, de itt nyújtottam a legjobb teljesítményt eddig.”

Gál Enikő egy olasz-magyar vegyescsapat tagjaként küzdelemben egészen a döntőig jutott, ám ott kikaptak egy angol együttestől és így másodikként zártak. Egyéniben egy bronzéremmel gazdagodott a vasi versenyző.

Gál Enikő versenyző, Leo Karate-do SE
“A csapatverseny teljesen meglepetés volt, ugyanis az olasz lányoknál egy ember megsérült és lettem a beugró ember. Én versenyeztem velük együtt. Hála Isten a második helyet megszereztük, a kupát pedig az egyesületünk nyerte, mint a negyedik legjobb ország.”

A csupán három főből álló szombathelyi csapat az összesített pontversenyben a negyedik helyen végzett. A szombathelyi karatékák most már gőzerővel készülnek az áprilisi magyar bajnokságra.

2016. március 24.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Péntektől-péntekig
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Zsidó Mozaik
Civil Idő
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Generációnk
Öko-Logikus
Szombathelyi Ifjúsági Magazin
Szombathelyi Polgári Esték
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 3.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében