Hírek

Kecskemétre látogat a Haladás

2010. október 07., 08:53
A tabella utolsó helyén álló Kecskemét otthonába látogat a Haladás. Elmaradt mérkőzését pótolja szombaton este a két együttes. Csertői Aurél szerint a Kecskemét jó csapat, nehéz mérkőzés vár Keneseiékre. Ha viszont javul a helyzetkihasználás, és fegyelmezettebben védekeznek a szombathelyiek, nem lehet gond a 3 pont begyűjtése.
Kecskemétre látogat a Haladás

Masszívabban kell védekezni, mind egyénileg, mind csapatban. Csertői Aurél szerint a csapat jó passzban van. Az edzésekről ketten hiányoznak. Szép Tamás kapus sérvműtéten esett át, ő hetekig rehabilitációra szorul. Nem edzett ma a csapatkapitány, Tóth Péter sem. Vírusfertőzése miatt ő lehet az egyik hiányzó az utazó keretből. A játék viszont - Csertői szerint - alakul.

Csertői Aurél vezetőedző, Szombathelyi Haladás
"Remélem, jó állapotban vannak. Az elmúlt mérkőzés ezt mutatta. Szinten kell tartani, a helyzetkihasználásban pedig fejlődni kell."

Jelenleg a 16. helyen, a szombathelyiek mögött áll az egyelőre vezetőedző nélküli Kecskemét. A Haladás ha nyer, végre elindulhat felfelé a tabellán, hiszen a kecskeméti mérkőzés után a Siófok látogat a Rohonci útra.