Hírek

Kenesei gólöröme után a Kishaliban találta magát

2012. november 14., 17:07

Furcsa gólörömmel üzent edzőjének Kenesei Krisztián az Újpest elleni bajnoki mérkőzésen. Artner Tamás nem vette a lapot, büntetésből a Haladás tartalék csapatához irányította a zöld-fehérek leggólerősebb csatárát.

Kenesei gólöröme után a Kishaliban találta magát

Nem nyerte el a Haladás vezetőedzőjének tetszését Kenesei Krisztián gólörme, amelyet az Újpest elleni hétvégi találkozón mutatott be. A támadó a kispadhoz szaladt és leült egy pillanatra, jelezve: nem tetszik neki a cserejátékos szerepe.

Artner Tamás vezetőedző, Szombathelyi Haladás
"Hát Krisztián, én úgy érzem, a mérkőzés végén úgy viselkedett, amit mi nem engedhetünk meg magunknak, mégha viccnek szánta, akkor sem. Főleg ebben a helyzetben, amilyen körülmények között mi tudtunk nyerni. Pattanásig feszült hangulatban, én úgy érzem ezt sem mi, sem a csapat nem érdemelte meg. Ezért döntöttünk, döntöttem úgy, hogy következő edzői utasításig az NB II-es csapathoz kell mennie. "

Kenesei azt mondja, mindenki azt a következtetést vonja le a gólörömről, amit gondol.

Kenesei Krisztián játékos, Szombathelyi Haladás
"Igazából pár hete már beszéltünk egy hasonló gólörömöt, vagy ilyesmit pár játékossal. Akkor nem csináltuk meg, én most berúgtam a 92. percben, és szólt az egyik csapattársam, hogy nem csinálod meg? Kifutottam, megcsináltam, ez lett belőle."

A 36 éves játékost pályafutása során másodszor küldték pedagógiai okokból a tartalékcsapatba. Korábban, még az MTK futbllistájakén egy büntetőfutás során nem teljesítette az előírt szintet. Az akkori edző, Henk ten Cate 5 napra a második csapathoz száműzte, ám a következő bajnokira már ismét az első kerettel készülhetett, és végül mesterhármast ért el visszatérésén. A Haladás II. a hétvégén hazai pályán a Zalaegerszeggel játszik rangadót, soraiban Kenesei Krisztiánnal, míg az első csapat vasárnap a Honvédnál vendégeskedik.