Hírek

Képviselői keretből újult meg a bölcsőde udvara

2018. november 28., 14:26

Mintegy 750 ezer forintot ajánlott fel Balassa Péter képviselői keretéből a Százszorszép Bölcsőde udvarának felújítási munkálataira. Az összegből új kerítést építettek és kavicságyat alakítottak ki.

Képviselői keretből újult meg a bölcsőde udvara

Májusban adták át a Százszorszép Bölcsőde megújult épületét. Uniós forrásból szigetelték a tetőt és a homlokzatot, korszerűsítették a fűtésrendszert, és belülről is megszépült az intézmény. A támogatás összege azonban nem volt mindenre elég, ezért döntött úgy Balassa Péter, hogy felajánlja képviselői keretének egy jelentős részét.

Balassa Péter – önkormányzati képviselő
„Úgy gondolom, hogy az egészségügy és az oktatás, mind a gyermekekkel kapcsolatos fejlesztések, támogatások nagyon fontosak. Én minden évben megpróbálok óvodáknak, iskoláknak segíteni, akiknek kisebb-nagyobb munkákban be kell segíteni, úgy érzem, hogy teljes egyetértéssel mindenki ezt a munkát elvállalta”

Mintegy 750 ezer forintból új kerítést építettek a legkisebbeknek helyet adó pavilon mögé, és kavicsággyal vették körbe az épületet.

Novákné Krizsán Hajnalka - óvodavezető
„Erre azért volt szükség, mert a föld miatt az esőzések után eléggé felverődött a sár a fal oldalára, ami esztétikailag nem mutatott szép képet a felújított bölcsődéhez illően.”

A bölcsőde lakói és az Egyesített Bölcsődei Intézmény kórusa énekes-zenés műsorral mondott köszönetet a támogatásért.