Hírek

Két új játékos a Halinál

2012. január 25., 16:37

Két komoly erősítést jelentő futballistával bővült a Haladás Sopron Bank NB I-es labdarúgócsapatának játékoskerete: Nagy Dániel Székesfehérvárról, míg Kulcsár Kornél Kaposvárról érkezett a vasi zöld-fehérekhez. Mindkét focista komoly eséllyel pályázhat a kezdő tizenegybe kerülésre.

Két új játékos a Halinál

A 27 esztendős Nagy Dánielt a Videoton Kovács Istvánért cserébe adta kölcsön a Haladásnak. A több mint száz élvonalbeli mérkőzéssel rendelkező focista biztosan a szezon végéig  erősíti majd a szombathelyi gárdát, ám azt követően bármi előfordulhat.   

Nagy Dániel labdarúgó, Haladás Sopron Bank
December 31-ig szól a kölcsönadási szerződés, addig mindenképpen maradok. Ebbe beleszólhatnak olyan dolgok, hogy ha esetleg a fehérvári klubnak szüksége lenne rám a nyári szünetben, akkor visszahívhatnak. Úgy hogy a minimum az fél év, de úgy látom, hogy jól fogom magam érezni és akkor viszont ki tudja.

A 21 éves középpályás, Kulcsár Kornél a Kaposvár gárdájától igazolt Szombathelyre. A tehetséges játékos hosszú távra tervez, ugyanis 2016. június 30-áig szóló szerződést kötött a Haladással.

Kulcsár Kornél labdarúgó, Haladás Sopron Bank
Úgy érkeztem, hogy persze volt egy kis félsz bennem, ugye a környezetváltozás. Hét évig voltam Kaposváron. Nagyon-nagyon jó benyomásaim vannak a csapatról. Mindenki segítőkész és minden rendben van eddig.

Artner Tamás vezetőedző kinevezése óta szorgalmazta mindkét játékos leigazolását. A szakember a kezdőcsapat összeállításánál is komolyan számol a frissen érkezett  labdarúgókkal.  

Artner Tamás vezetőedző, Haladás Sopron Bank
A Nagy Dánielt úgy igazoltuk, hogy őt egyből be tudjam emelni a kezdőcsapatba. Én úgy érzem, hogy neki olyan kvalításai vannak, hogy a jobb oldali támadó szerepét egyből meg tudja oldani. Kulcsár Kornél a tehetsége alapján helyet fog követelni.

A két futballista a Haladás siófoki felkészülési mérkőzésén öltheti magára először a vasiak zöld-fehér mezét. A szombathelyi közönség hazai környezetben szombaton az Ajka elleni edzőmeccsen szemrevételezheti majd a két új szerzeményt.