Hírek

Kialakult a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapatának játékoskerte

2013. augusztus 09., 19:19

A szombathelyiek 12 mezőnyjátékossal és három kapussal vágnak neki a hónap végén kezdődő szezonnak. A vasiak első mérkőzésükön a bajnoki címvédő Rába ETO-t fogadják.

Kialakult a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapatának játékoskerte

Újabb játékost igazolt a 2013-2014-es bajnokságra készülő Swietelsky-Haladás VSE élvonalbeli futsalcsapata. A szombathelyiek Dorogi Szabolcsot szerződtették le az NB II-es Diósgyőr gárdájából. A tehetséges sportoló nagy reményeket táplál a  hamarosan induló szezonnal kapcsolatban.

Dorogi Szabolcs futsal játékos, Swietelsky-Haladás VSE
“Már volt szerencsém játszani a Haladás ellen kétszer is. Egy győzelem és egy vereség a mérleg. Jó csapatnak tartottam eddig is. Ahogy hallom megerősödött a keret és jó futballistákat igazoltak. Dobogó esélyes lesz a csapat, legalábbis bízom benne. Jó játékkal szeretném a részemet kivenni belőle.”

Dorogi Szabolcs érkeztével befejeződött a keret kialakítása. A szombathelyiek újabb játékos igazolását már nem tervezik. A vezetőség szerint a gárda egyértelműen alkalmas lesz arra, hogy a tavalyi hatodik helyezésnél előrébb végezzen.

Horváth Levente vezetőedző, Swietelsky-Haladás VSE
“Kialakult a keret: 15 játékossal, 3 kapussal és 12 mezőnyjátékossal. Köztudott, hogy négy új játékos érkezett és illeszkedett be mind edzésen, mind pedig edzőmérkőzésen. Úgy gondolom, hogy teljes mértékben beilleszkedtek a csapatba.”

A Haladás gárdája a bajnokság első mérkőzésén, augusztus 26-án hétfőn a bajnoki címvédő Rába ETO csapatát fogadja az Aréna Savariában. Ezt megelőzően a tervek szerint még két edzőmeccset játszanak a vasiak: a  Zalaegerszeg és a Veszprém ellen is idegenben lépnek pályára Horváth Levente tanítványai.