MNB - 2
MNB

Hírek

Kikapott az Admiral-Hali a listavezetőtől

2012. március 08., 09:33

Sima, 8:2-es vereséget szenvedett az Admiral-Haladás VSE NB I-es futsal csapata az Aréna Savariában a listavezető Rába ETO gárdájától. A szombathelyiek továbbra is az igen előkelő hetedik helyen állnak a tabellán, és legközelebb a tizedik pozíciót elfoglaló Csömör otthonában lépnek pályára.

Kikapott az Admiral-Hali a listavezetőtől

A bajnoki címvédő Rába ETO együttese lépett pályára a pontvadászat 19. fordulójában az újonc Admirál-HVSE otthonában. A találkozóra több mint 1000 néző látogatott ki az Aréna Savariába, amiben nagy szerepet játszott az a tény, hogy a két gárda ősszel Győrben komoly meglepetésre döntetlent játszott. Ezúttal azonban a Rába-partiak nem akartak semmit sem a véletlenre bízni, óriási iramban kezdtek, és az első félidő derekán két perc alatt két gólt szereztek. Mindkétszer Martins volt eredményes. A 18. percben Gyurcsányi is betalált, így 3:0-ás vendégvezetésnél vonulhattak a küzdő felek szünetre. Fordulás után is lendületben maradtak a győriek: Al-Ioani duplájával el is döntötték a három bajnoki pont sorsát. A hazaiak hozzáállását dícséri, hogy nem omlottak össze, s előbb Horváth, majd nem sokkal később Jáger góljával szűkítettek a különbségen. A derbi hajrája a vendégeké volt, akik három újabb találattal magabiztossá tették győzelmüket. Ennek ellenére pozítivan nyilatkoztak a szombathelyi csapatról.

Gyurcsányi Zsolt labdarúgó, Rába ETO
Otthon én úgy tudom, hogy 3:3 lett és alaposan megszenvedtünk a hazai pályánkon. Úgy gondolom, hogy az Admiral fejlődő, nagyon jó csapat lesz. Napról-napra szerintem fejlődnek.

A közönség jól szórakozott, mert egy gólgazdag, élvezetes  találkozót láthatott. A két csapat sebessége között azonban óriási különbség volt.

Koronczai Roland labdarúgó, Admiral-Haladás VSE
Azért látni lehet, hogy a két csapat között van különbség: mi kettőt edzünk egy héten, ők tizet-tizenkettőt. Gyorsabbak voltak nálunk. Ebbe beletartozik az is, hogy most vannak nálunk az alapozások, mert szinte mindenki Ausztriában játszik nálunk. Gyors, gyorsabb csapat jóval.

Az Admiral-Haladás VSE 27 pontjával továbbra is az igen előkelő hetedik helyen áll a bajnokságban. A szombathelyiek március 12-én hétfőn a tizedik pozícióban tanyázó Csömör otthonában lépnek pályára.