Hírek

Kiütéses szombathelyi futsal siker

2011. november 02., 17:35

Továbbra is száz százalékos teljesítményt nyújt hazai pályán az Admirál-Haladás VSE. A szombathelyiek a pontvadászat hetedik fordulójában a MAFC BME Docler Akadémia gárdáját győzték le 10:3-ra az Aréna Saváriában lejátszott mérkőzésen.

Kiütéses szombathelyi futsal siker

A bajnokság 10. helyén álló Admirál-HVSE futsalcsapata fogadta a  hetedikként rangsorolt MAFC gárdáját az Aréna Saváriában közel ezer néző előtt. Meglepetésre a vendégek szereztek vezetést, majd nagy adok-kapok után a 12. perc végén már 2:2-re álltak a küzdő felek. A folytatásban egyértelműen fölénybe kerültek Pálmay Tamás tanítványai, és az első félidő végén már 5:2-es hazai vezetésnek örülhettek a zöld-fehér szurkolók. A második játékrészt is vendég találat vezette be, ám ezt követően már nem ismert pardont a szombathelyi együttes: jó helyzetkihasználással zsinórban 5  találatot szerezve, szabályosan kiütötte ellenfelét.

Czeglédi Balázs játékos, Admirál-Haladfás VSE
Valójában idegenben voltak problémáink a védekezeéssel, itthon úgy gondolom, hogy nagyjából jól teljesítettünk. A helyzetkihasználás az, ami valójában meghatározta minden meccsünket szerintem.

Az Admirál-Haladás VSE magabiztos győzelmének köszönhetően feljött a tabella 8. helyére. A vasi zöld-fehéreknek jelenleg 9 pontjuk van.

Pálmay Tamás vezetőedző, Admirál-Haladás VSE
Azért volt nagyon fontos, mert a meccs előtt azt beszéltük, hogy ha tudunk nyerni, akkor tudunk menni a középmezőnnyel, amennyiben nem, akkor tábort vertünk volna az alsó régióban. Így hála Istennek tudjuk folytatni a küzdelmet a 8-ba kerülésért még jobban.

A szombathelyi gárda a pontvadászat nyolcadik fordulójában Győrben vendégeskedik, ahol a sokszoros bajnok Rába ETO csapatával meccselnek majd Czeglédiék.