Hírek

Légúttisztítás és dehidratáció a VOLTon

2010. június 21., 15:17
Van, aki csak egy bizonyos típusú limuzinban hajlandó utazni a bécsi reptértől Sopronig, hozzá rendőri felvezetéssel, más beéri négy üveg ásványvízzel. A június 30-án startoló VOLT sztárjai már készülnek Sopronba.

Légúttisztító teát és dehidratációt megelőző italt is kért a VOLT Fesztivál egyik világsztárja és egy tv-készüléket a backstage-be, hogy a fellépés előtt és után szurkolhasson a VB-n szereplő kedvenc csapatának. Nyilván nem tudja, hogy a VOLT több helyszínén is óriáskivetítőkön követheti az aznapi fordulókat. Mások a nyomtatott sajtóban bíznak: egy példány aznapi Le Figaro vagy Le Monde szerepel a kívánságlistájukon. A VOLT szombati sztárcsapata bérelt repülővel érkezik egy lengyelországi fesztiválról, hogy időben színpadra léphessen a Lővér kempingben. A VOLT egyik legnagyobb világsztárja – ahogy mindig – most is kizárólag S-osztályú Mercedesekkel hajlandó Bécsből Sopronba utazni, rendőrmotorosok gyűrűjében. A koncert után pedig nagyteljesítményű hifi-rendszert kértek maguknak a backstage-be, hadd dübörögjenek tovább a basszusok! És ha már lúd, legyen kövér: az afterpartihoz berendeltek 12 üveg Veuve Cliquot pezsgőt is, mely nedű arról is híres, hogy annak idején Sándor cár kedvenc itala volt, de Pamela Anderson sem veti meg.

A másik véglet az ausztrál beatboxer, a világ leghíresebb utcazenésze, aki szerényen mindössze négy üveg ásványvizet, egy gyümölcstálat és némi vegetárius szendvicset rendelt.
Persze vannak, akiket sem a luxus, és sem az aszkétizmus vezérel, csupán az immunrendszer reakciói, tudniillik van olyan zenekar, melynek minden tagja allergiás valamire, főként a halakra, ezért speciális étrenden élnek. Más zenekar pedig kivált ananászt és halat enne Sopronban. Már készülnek is Sopron legmenőbb éttermei!
Tűzijáték két alkalommal is kíséri az idei VOLTos sztárok koncertjét, mindkét alkalommal a csúcsponton, meglepetésként.

volt.hu