Hírek

Lendvai Ildikó: ennyire fontos választás még nem volt

2010. március 26., 12:54

Barna felhők gyülekeznek Magyarország felett, és nem szabad hagyni, hogy befeketedjen az ég - mondta Lendvai Ildikó az MSZP elnöke csütörtök esti sajtótájékoztatóján.

Lendvai Ildikó: ennyire fontos választás még nem volt

A két szombathelyi jelölt: Ipkovich György és Nemény András pedig az elmúlt nyolc év fejlesztéseit foglalta össze a sajtó munkatársainak. Különösen sokat lépett előre Szombathely a fejlesztések tekintetében - mondta Nemény András a sajtótájékoztatón. Fejlődött az oktatás, az úthálózat, már van színháza a városnak, és a szennyvíz-beruházás is megvalósult. Ezen a héten pedig 530 millió forintos támogatást nyert el a Vasi Volán egy pályázaton, így megújulhat nemcsak a szombathelyi, hanem a körmendi és celldömölki pályaudvar is - hangzott el. Közben megérkezett az MSZP elnöke, Lendvai Ildikó is, aki elmondta: ennyire fontos választás még nem volt, a tét most az ország további boldogulása. A pártoknak tisztességes programot kellene bemutatniuk, mert aki nem teszi- akarva akaratlanul a Jobbik malmára hajtja a vizet.

Lendvai Ildikó - MSZP elnöke
"Elhiteti a választókkal, hogy nem a tervek, hanem az indulatok a fontosak."

Lendvai szerint a választóknak arra a pártra kell voksolni, akinek a programját és jelöltjeit már jól ismerik. Az MSZP már letette a bizonyítékokat, mit értek el az elmúlt nyolc évben.