Hírek

Lezárult a 2023/2024-es tanév első féléve

2024. január 31., 17:19

Lezárult a 2023/2024-es tanév első féléve, az iskolások múlt héten megkapták az értesítőket. A tanárok félévzáró értekezleten értékelték a tanulók teljesítményét. A Gothard Jenő Általános Iskolában kiváló tanulmányi átlagok születtek.

Lezárult a 2023/2024-es tanév első féléve

A köznév és tulajdonnév közti különbségekről tanulnak a Gothard-iskola harmadikos diákjai nyelvtanórán - ez már a második félév anyaga. Az előző félév január 19-én zárult hivatalosan, a tanárok tantestületi osztályozó értekezleten értékelték a gyerekek teljesítményét.

Nagyné Tancsics Ildikó - igazgató, Gothard Jenő Általános Iskola

Az 1-2. osztályokban szövegesen értékeltük a tanulók teljesítményét. Ez iskolánk vonatkozásában hat osztályt jelent, összesen 171 tanulót. Harmadiktól nyolcadik évfolyamig pedig osztályzattal értékeltük a tanulók féléves teljesítményét.

Aki kétesre állt, felelhetett a jobb jegyért. A félévi bizonyítvány megmutatja, hol tartanak a gyerekek, mit kell esetleg javítani, erősíteni.

Bánfalvi Zója Eperke - tanuló

Nyelvtanból szeretnék, de egyébként abból is teljesen jó lett.

Prugberger Bence Bálint - tanuló

A szorgalom az ötös lett, a magatartásom négyes, de javítani szeretnék rajta. Matematikából ötös vagyok és testnevelésből is ötös és a többiből is ötös.

A Gothard-iskolában szép eredmények születtek, ami a diákok és a tanári kar számára is jó visszajelzés.

Nagyné Tancsics Ildikó - igazgató, Gothard Jenő Általános Iskola

Nagyon szép eredményekkel zártuk a félévet, az iskola tanulmányi átlaga 4,51. Több osztályunk 4,7-4,8-as átlagokkal büszkélkedhet. Minden osztályunk négyes átlag felett van és 138 tanulónk kitűnő eredményt ért el.

A Gothard-iskola 23 osztályában 595 diák kapott félévi értesítőt január 24-én.