Hírek

MAM Családi Nap

2018. június 14., 15:12

Tűzijáték, koncertek és persze számos egyéb, játékos, szórakoztató program is várta a MAM Hungária Kft. munkatársait és hozzátartozóikat a családi napon. A kis vasi faluban működő vállalat több mint 500 embert foglalkoztat a térségből és Szombathelyről is.

MAM Családi Nap

Igazi gyermekparadicsommá vált a vaskeresztesi nagyvállalat hatalmas parkolója. Ugrálóvár, ember nagyságú jenga, körhinta, és persze az elmaradhatatlan arcfestés – többek között ilyen programokkal kedveskedtek a szervezők a kicsiknek.

Atm. Csik Gábor – termelésvezető, MAM-Hungária Kft.
A tavalyi évben több mint 90 millió félkész terméket gyártottunk

A legnépszerűbb program a sok-sok játék ellenére is a gyárlátogatás volt. Az érdeklődők láthatták, miként készülnek a bébitermékek, és számos érdekességet is megtudhattak a nagyvállalatról.

Zsíros Réka
Mikor rányomták a mintát a cumira, vagy a cumisüvegre.

Petneházi Krisztián
Bementünk a raktárba és lehetett látni apát, hogy hogyan dolgozott. Meg ilyesmi. Meg lehetett látni, hogy hogyan csinálják a cumikat, meg hogyan rakják össze.

Balogh István
A családi napon voltunk már öt éve is, és akkor meg tudtuk nézni a gépsorokat, de azóta szebb lett sokkal. Modernebb lett, tágasabb, szebb lett minden.

Alles Gute! Először is köszöntöm a gyerekeket. Nagy örömömre szolgál, hogy ilyen sokan vagytok itt.

A családi nap résztvevőit a vállalat osztrák tulajdonosa is üdvözölte, egyben köszönetet mondott a dolgozóknak tavalyi, kiugróan magas teljesítményükért.

Egy műszakban többet gyártanak, mint amennyi gyermek Magyarországon egy évben születik.

Kiss Katalin – ügyvezető, MAM-Hungária Kft.
Mivel mi egy nagy család vagyunk, ezért fontos, hogy úgy is érezzük magunkat, találkozzunk a párokkal, találkozzunk a gyerekekkel. Ez egy nagyon jó lehetőség. Örömmel jöttek a munkatársak, örömmel jöttek a hozzátartozók. Nekünk ez mindenképpen fontos. Fontos azért is, mert ez építi a közösséget, és egy jó közösség az alapja mindig egy növekedésnek

A kis vasi faluban 1991-től működik a mostanra nagyvállalattá vált üzem. Több mint 500 munkavállalót foglalkoztatnak. A világ 60 országába szállítják termékeiket.

Bíró Ágota – HR-vezető, MAM-Hungária Kft.
Korábban Vaskeresztes és környékéről jártak hozzánk a munkavállalók, most viszont már többségében vannak azok, akik inkább Szombathelyről érkeznek hozzánk. Szombathelyről ingyenes buszjáratot biztosítunk sok megállóval, de távolabbról is jönnek munkavállalók,

A családi nap rendhagyó „vendégkönyvébe”mindenki elhelyezhette kézjegyét, az esemény résztvevőiről vállalati keretbe foglalt fotó is készülhetett. A 2018-as családi délután jó hangulatát egy nagy közös képen is megörökítették.