Hírek

Már edz a Crushers

2020. május 20., 19:23

Márciusban indult volna az idény a divízió I-ben szereplő NBA Szombathely Crushers amerikai foci csapatának, ám a koronavírus-járvány miatt a szövetség még a rajt előtt felfüggesztette a bajnokságot. A héten arról tájékoztatták a csapatvezetőket, hogy legkorábban augusztus 20-án elkezdődhet a pontvadászat, ezért a szombathelyiek máris edzésbe álltak.

Már edz a Crushers

A telefonnál: Májer László - csapatvezető, NBA Szombathely Crushers
“Próbálunk odafigyelni arra, hogy a srácok betartsák a kötelező higéniai előírásokat, illetve egyelőre próbáljuk inkább a kondícióra helyezni a hangsúlyt. Így tudjuk tartani a távolságot egymástól, ami azért kicsit macerásabb, mivel kontaktsportról van szó.”

A Crushers heti háromszor a gyöngyöshermáni futballpályán készül a következő idényre. A csapat célja címvédőként nem lehet más, mint az újabb bajnoki aranyérem és egy esetleges feljutás a legmagasabb osztályba, a HFL-be.

A telefonnál: Májer László - csapatvezető, NBA Szombathely Crushers
“Szeretnénk ezúttal is megnyerni a bajnokságot a divízió I-ben. A divízió II-ben az a legfőbb célunk, hogy az új játékosok megfelelő tapasztalatot gyűjtsenek és jövőre akár őket is tudjuk használni a divízió I-ben, vagy ha sikerül elindulnunk a HFL-ben, akkor a HFL-ben.”

A Crushers az előző idényben másodszor lett bajnok úgy, hogy egyetlen mérkőzést sem veszített el.