Hírek

Már második az Arborétum-Herény SE NB I-es tekecsapata

2017. október 19., 22:07

Hazai környezetben magabiztos 7:1 arányú győzelmet aratott a Bábolna ellen az Arborétum-Herény SE NB I-es tekecsapata. Győzelmüknek köszönhetően a vasiak feljöttek a tabella második helyére.

Már második az Arborétum-Herény SE NB I-es tekecsapata

A NB I-es tekebajnokság nyugati-csoportjának első öt fordulójában összesen négy pontot gyűjtött az Arborétum-Herény SE csapata. A szombathelyiek két győzelem mellett három alkalommal hagyták el vesztesen a pályát. A pontvadászat hatodik játéknapján a hasonló mutatókkal rendelkező Bábolna látogatott a VAOSZ-csarnokba.  

Bíró Ferenc - szakosztályvezető, Arborétum-Herény SE
“A négy pont az már most is kevés, mert van olyan mérkőzés, aminek a két pontja itt kellett volna, hogy legyen. Most ezt nem is akarom pontosan lebontani. Mindig előre tekintünk. A mai meccsen egyértelműen a két pont megszerzése a cél.”

A Bábolna ellen kifejezetten nagy harcot  vívtak a herényiek. Több pároscsatában is csak néhány fa döntött. Ehhez képest a 7:1-es végeredmény kifejezetten sima csapatgyőzelmet sejtet.

Hegyi Gábor - versenyző, Arborétum-Herény SE
“Az a legfontosabb, hogy jó baráti társaság vagyunk. Kiegészülve most már egy-két fiatallal. Nagyon sok éve együtt játszunk. Szeretjük a tekét. Célunk a biztos bentmaradás.”

Fölényes sikerének köszönhetően az Arborétum-Herény SE feljött a tabella második helyére. Ettől függetlenül a bajnokság végén a vasiak annak is örülnének, ha a középmezőny élén végeznének. Erre pedig a játékosállományukat figyelembe véve reális esélyük is van.