Szombathelyi Televízió a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja
          Hírlevél:      
• név • email cím
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Már negyedik helyen a Hali

Adásban volt: 2017. április 19.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

Több fiatal játékossal a kezdő 11-ben 2:0 arányú győzelmet aratott a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapta a DVTK együttese ellen. A csapat az újabb sikernek köszönhetően már a tabella  negyedik helyén áll.

Két határozottan jó formában lévő csapat találkozott Sopronban, ahol a találkozó 27. percében Jancsó szép találattal szerzett vezetést a Haladásnak a DVTK ellen. A szombathelyiek az 51. percben növelhették volna az előnyüket, de Mészáros óriási ziccerben hibázott. A  79. percben viszont Williams már jól célzott, amikor Rácz parádés átadását váltotta gólra. Ezzel pedig be is állította a 2:0-ás végeredményt. A derbi utolsó pillanataira is maradt egy említésre méltó esemény: a diósgyőri Nonót a játékvezető ütésért piros lappal jutalmazta.

Bódog Tamás - vezetőedző, Diósgyőri VTK
“Sajnos a mai napon az első félórát elajándékoztuk. Utána felébredtünk, de az már túl késő volt. A másoodik félidőben kinyíltunk és akkor még volt egy fázis, amikor jobbak voltunk. Akkor egyenlíthettünk volna. De összességében megérdemelt a Haladás győzelme.”

A Haladás csapata különböző okok miatt négy egészen fiatal labdarúgóval  állt fel a DVTK elleni derbire. Közülük a  18 esztendős Kiss Bence csak bemelegítés közben tudta meg, hogy a kezdőcsapat tagja lesz, mivel Kovács Lóránt nem tudta vállalni a játékot.

Mészöly Géza - vezetőedző, Szombathelyi Swietelsky-Haladás
“Tudatosan építjük ezeket a fiatalokat. De a sérülések a miatt a mai  nap négy fiatalunk is a kezdőcsapatban volt. Kiss Bence nevét kell kiemelnem, mert először volt kezdőjátékos és fantasztikus teljesítményt nyújtott.”

A szombathelyi gárda újabb győzelmének köszönhetően már a tabella negyedik helyén áll. Halmosiék csupán ött ponttal vannak lemaradva a még dobogós Vasastól. Mészöly Géza együttese szombaton a Debrecen otthonában lép pályára bajnoki mérkőzésen.

2017. április 19.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Péntektől-péntekig
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Szombathelyi Polgári Esték
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében